Mont-roig del Camp té diversos escenaris que han servit de model per a les obres de Joan Miró: La masia, Mont-roig, el pont, Platja de Mont-roig o Poble i església de Mont-roig són només algunes de les obres pintades aquí que tenen el paisatge del municipi com a font d’inspiració.

Avui, aquests espais es poden visitar en una ruta anomenada “El paisatge emocional de Miró”, que recorre els diferents indrets, degudament senyalitzats i identificats, on el visitant pot observar en primera persona els paisatges convertits per Miró en obres d’art mundialment reconegudes. El Mas Miró complementa aquesta visita com un dels escenaris cabdals, que, a més d’estar representat a l’obra La masia, té el privilegi d’haver estat casa i taller de l’artista.

El preu de l’entrada al Mas Miró inclou una audioguia i un fullet que permetran posar en valor els diferents escenaris que el visitant descobrirà, tant al Mas Miró pròpiament dit com a les diferents localitzacions de la ruta.

Detalls:

Preu de l’activitat: 8€ adults i nens a partir de 8 anys. 5€ per infants, majors de 65 anys i col·lectius especials. 15€ visites guiades per a grups

Durada de la visita: 1 hores aproximadament

Idiomes: Català, castellà, anglès, francès, alemany.

Informació:

Finca Mas Miró, s/n
43300 Miami Platja

www.masmiro.com
info@masmiro.com
+34977179158

El Paisatge dels Genis