Què és el Paisatge dels Genis?

El Paisatge dels Genis és una proposa turística per descobrir l’essència del paisatge de Costa Daurada i Terres de l’Ebre que va inspirar l’obra i la personalitat dels quatre grans genis universals Antoni Gaudí, Joan Miró, Pau Casals i Pablo Picasso.

L’oferta proposa a través de la Ruta del Paisatge dels Genis, visites i activitats als municipis de Reus, el Vendrell, Mont-roig i Horta de Sant Joan en els que Gaudí i Pau Casals van néixer i Miró i Picasso hi van fer llargues estades.

El punt de partida de la Ruta del Paisatge dels Genis, que està plantejada per fer-la per lliure, és la visita als museus i centres culturals dedicats als genis, que ens hi apropen i ens donen les claus per a interpretar les seves obres.

Sabies que Picasso va viure en una cova en els Ports? Aquesta i moltes altres anècdotes sobre els genis t’esperen!

Museus i centres culturals dedicats a Gaudí, Miró, Casals i Picasso

La Ruta del Paisatge dels Genis proposa a cadascun dels municipis, rutes, itineraris i visites guiades per fer a peu o en bicicleta, pels indrets que van freqüentar els genis, així com altres, per conèixer la seva època i entorn d’inspiració.

També es proposen estades en allotjaments i àpats “genials”, així com packs experiència d’excursions d’un dia, de cap de setmana o de més dies, per gaudir de la Ruta completa.

El Paisatge dels Genis