L’itinerari inclou: visita a l’Institut Pere Mata, la Ruta del Modernisme i la visita al Gaudí Centre.

L’institut Pere Mata és una de les joies del Modernisme català i precedent de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona. Tot un conjunt arquitectònic imponent que acull des de la seva construcció un centre psiquiàtric, on destaca el Pavelló dels Distingits per la seva riquesa ornamental i l’espectacular repertori decoratiu que conserva molta part del mobiliari original.

A la Ruta del Modernista, al centre de la ciutat podràs admirar façanes magnífiques, detalls excel·lents i bells edificis. El Modernisme a Reus s’exhibeix, en tot el seu esplendor, en cada racó i cantonada dels carrers del nucli antic. Edificis de Domènech i Montaner, Pere Caselles, Rubió i Bellver… Reus compta i conserva mostres arquitectòniques excel·lents que han configurat un paisatge urbà que respira Modernisme i conviu harmoniosament amb l’actualitat.

El Gaudí Centre Reus és l’homenatge que la ciutat natal de Gaudí dedica al seu fill més universal. És l’únic centre d’interpretació dedicat a la vida i l’obra del genial arquitecte. Al centre de la ciutat, acull un espai sorprenent dissenyat amb les últimes tecnologies expositives: espectacles audiovisuals multipantalla de 360o, mapatges i maquetes tàctils i interactives. És una experiència obligada on descobriràs el món creatiu i l’excepcionalitat de l’arquitectura innovadora de Gaudí.

Detalls:

Preu entre setmana: 127,05€/persona (per grup, màxim 55 persones) + 2€ per persona.

Preu dissabtes i festius: 148,83€ (per grup, màxim 55 persones) + 2€ per persona

Durada de la visita: 3 hora aproximadament.

Idiomes: català.

Cal concertar cita prèvia

Informació:

Plaça Mercadal, 3
43201 Reus

www.reus.cat
infoturisme@reus.cat
+34 977 010 670

El Paisatge dels Genis