«Reus 1900» és una proposta innovadora que parteix d’un itinerari turístic ja consolidat: la Ruta del Modernisme de Reus.

Ofereix una visita guiada amb uns continguts rigorosos que es presenten de forma lúdica, atractiva i didàctica; amb l’objectiu d’esdevenir una experiència de turisme cultural de qualitat.
La visita surt de l’escultura del gegant indi situat al costat del pavelló antituberculós del carrer Sant Joan, i segueix el seu recorregut per aquest carrer per conèixer les cases Rull i Gasull, obres de Domènech i Montaner. Seguidament continua per l’avinguda Prat de la Riba per conèixer la història de les Escoles i pel carrer Llovera, la plaça Prim i el carrer Monterols per seguir descobrint els edificis modernistes més emblemàtics. Acaba a la plaça del Mercadal, davant de la casa Navàs.

Durant l’itinerari no es visiten els interiors dels edificis, però els visitants s’apropen d’una forma molt amena i participativa a les obres modernistes més destacades de Reus, coneixent, mitjançant diferents recursos, la història i les anècdotes més destacades de l’època del Modernisme a la ciutat, en una visita dinamitzada per Còdol Educació.

La Ruta del Modernisme “Reus 1900” és una activitat concebuda principalment per a visitants individuals de proximitat, per a tots els públics, amb una especial atenció al públic familiar.

Detalls:

Preu de l’activitat: 8€/persona , 7€ majors de 65 anys i de 9 a 15 anys. Gratuït de 0 a 8 anys. Dissabtes a les 11.30h.

Durada de la visita: 1 hora i 30 minuts aproximadament.

Idiomes: català.

Cal concertar cita prèvia

Informació:

Plaça Mercadal, 3
43880 Sant Salvador, El Vendrell

www.reus.cat
infoturisme@reus.cat
+34 977 010 670

El Paisatge dels Genis