Ruta cultural per descobrir l’obra de Joan Miró i els paisatges de Mont-roig que inspiraren les seves pintures.

De ben jove, l’artista Joan Miró va passar molts estius a la masia familiar de Mont-roig (Baix Camp), on va descobrir un paisatge ple de colors i formes suggerents: el roig de la muntanya, el blau del cel i del mar… Descobrirem les obres del pintor inspirades en aquesta població i els indrets que el van inspirar.

Visitarem el Mas Miró, espai que exhibeix les obres facsímils de l’artista vinculades al territori i l’ermita de la Mare de Déu de la Roca, que ofereix impressionants vistes a la Costa Daurada, als camps d’oliveres i garrofers i al poble de Mont-roig. Acabarem la visita degustant les galetes Mont-rogetes acompanyades de moscatell.

Si porteu nens, us oferim un dossier de jocs i activitats que podran realitzar durant la visita per descobrir de forma divertida i participativa l’obra i el paisatge de Miró.

Detalls:

Preu de l’activitat: 15€ (adults), 14€ (jubilats) 7€ (nens). El preu inclou entrades al Centre Miró i degustació. Mínim 6 adults o pagament de la tarifa mínima 57€ (entrades i degustació a banda)

Durada de la visita: 2,5 hores aproximadament.

Cal concertar cita prèvia

Informació:

Plaça Joan Miró
Mont-roig del Camp

latevaruta.com
info@latevaruta.comt
+34638027366

El Paisatge dels Genis