Activitat per lliure

La Via Verda Terra Alta posa a l’abast dels practicants de l’excursionisme, el ciclisme de muntanya i l’equitació, un itinerari ple d’indrets meravellosos i d’espais gairebé verges, on la tranquil·litat i el silenci son les notes predominants.

Aquesta ruta transcorre per un tram de ferrocarril fora de servei que unia les poblacions de La Puebla de Hijar i Tortosa, creuant la serra de Pàndols fins arribar a l’Ebre.

El tram recuperat que passa per la comarca és de 23,6 Km, parteix des del pont del riu Algars i travessa els termes d’Horta de Sant Joan, Bot, Prat de Compte i el Pinell de Brai.

Un dels al·licients de la Via Verda són els espectaculars ponts i túnels.

Horta de Sant Joan és un punt de partida i d’arribada ideal per fer aquesta ruta degut a la situació en que es troba, al bell mig de la via verda.

A Horta de Sant Joan es poden llogar bicicletes i serveis de recollida en el punt final del tram que decidim fer , a les empreses Esgambi; Montsport.

Gaudeix de descomptes en el lloguer de bicicletes, així com en museus, allotjaments i restaurantes, amb la Targeta Genial de la Ruta del Paisatge dels Genis.

Baixa aquí el recorregut.

Informació:

Oficina de turisme d’Horta de Sant Joan

www.hortadesantjoan.cat
+34 977 435 043

El Paisatge dels Genis