Descobreix per què l’oli ha esdevingut un dels aliments més saludables que hi ha.

Visitarem el molí d’oli, situat a una casa del s. XIII al casc antic d’Orta i amb unes vistes amgnífiques al Convent de Sant Salvador. I després, a atrvés d’un tast guiat, aprendre, a diferenciar les qualitats d’oli.

La clotxa la preparaven els pagesos al camp, amb la voluntat de barrejar els ingredients que més a mà tenien. El pa de pagès, la ceba, el tomàquet i l’all s’acompanyen, tradicionalment, d’arengada o sardina de casco i es rega amb un bon raig d’oli d’oliva. A mig pa de pagès se li treu part de la molla, s’omple amb els ingredients prèviament passats per la brasa, es rega amb oli i es tapa de nou amb la molla que s’havia tret al principi.

Detalls:

Preu de l’activitat: 15€ adults, 10€ de 5 a 12 anys

Informació:

Passeig Manel Pallarès, 21A
43596 Horta de Sant Joan

identitatoliveoil.com
info@identitatoliveoil.com
+34 620 598 182