La Ruta del Xató és ja un clàssic imprescindible del turisme gastronòmic de les comarques del Baix Penedès, l’Alt Penedès i el Garraf.

El Xató és una amanida d’escarola, bacallà, tonyina, anxova i olives, que incorpora una salsa “estil romesco” preparada amb ametlla, avellana, ceba, all i tomacons, entre d’altres ingredients.

Els que vulgueu descobrir els secrets que amaga aquesta salsa, una espècie de quinta-essència mediterrània, podeu fer-ho al taller de xató que ofereix el cuiner Jordi Guilen al Cooking Studio by Jordi Guillem del Vendrell.

El taller inclou explicació i show-cooking del xató, elaboració individual del xató amb ingredients Km 0, degustació dels plats elaborat amb Vins del Baix Penedès, pans ecològics de Cal Badejo, postres d’elaboració artesans i detall regal de productes del Territori per elaborar el xató a casa.

Detalls:

Preu: 60€ / persona

Durada: 2-3 hores aprox.

Cal reserva prèvia: jordilleidamam@gmail.com o telèfon 606 465 674 (mínim 8 – màxim 12 persones)

Informació:

Adreça: Cooking Studio by Jordi Guilen. Carrer del Mar, 88-90
43700 El Vendrell

Email: jordilleidamam@gmail.com
Web: terraitaula.cat
Tel: 606 465 674

El Paisatge dels Genis