Una mica de tot i que no falti de res: practicarem la tirolina, el ràpel, l’escalada, tir amb arc i també l’habilitat d’equilibri sobre els ponts tibetans.

El Parc situat tot just al costat del municipi d’Horta de Sant Joan està destinat per totes les edats i per tant, és una oferta lúdico-esportiva més per als amants de la natura i la diversió.

El Parc consta de tirolines, una de les quals té una llargada de 100 metres i on acaba a uns deu metres d’alçada. Punt privilegiat per observar la flora i la fauna de la zona. També hi ha un nivell inferior que ho poden fer xiquets a partir de 5 anys.

Els ponts tibetans estan dissenyats per practicar l’equilibri i fer pujar l’adrenalina!

El rocòdrom és una paret totalment vertical on hi ha diferents tamanys de preses per grimpar amunt. Fins i tot els més petits podran experimentar per primera vegada el que és l’escalada.

El circuit aeri d’habilitats consta de diferents seccions on cadascú hi haurà de ficar totes les capacitats possibles per superar les diferents proves.

Si sou fans de l’arc i la fletxa podeu practicar la punteria a la nostra secció de tir amb arc. I si no ho heu fet mai els nostres monitors especialitzats us faren un curs intensiu d’iniciació.

Detalls:

Preu: consultar.

Cal concertar cita prèvia

Informació:

C/ del medi natural, 4.
43596 Horta de Sant Joan

montsport.es
info@montsport.es
+34 977 435 074

El Paisatge dels Genis