Gaudí Centre Reus

Visita per lliure

Espai d’interpretació que permet al públic de totes les edats entendre les claus de l’arquitectura d’Antoni Gaudí.

Pack la ruta completa

Institut Pere Mata – Pavelló dels distingits

Visita per lliure

El pavelló dels distingits acollia a les famílies més adinerades, semblava més un hotel de luxe que un hospital. Dedicat en l’actualitat a visites turístiques, ha estat declarat Bé Nacional de Interès Cultural per la Generalitat de Catalunya.

Mas Miró

“Tota la meva obra és concebuda a Mont-roig.” L’obra i l’univers de Joan Miró es van gestar en aquesta població tarragonina, en el marc estricte del Mas Miró i de les terres que l’envolten. És allà on el 1911, després d’una malaltia, l’artista va decidir dedicar-se a la pintura.

Ruta El Paisatge emocional de Miró

Mont-roig del Camp té diversos escenaris que han servit de model per a les obres de Joan Miró: La masia, Mont-roig, el pont, Platja de Mont-roig o Poble i església de Mont-roig són només algunes de les obres pintades aquí que tenen el paisatge del municipi com a font d’inspiració.

Ruta Indrets Picassians a Horta

Ruta pels llocs que freqüentava Picasso durant les seves estades a Horta

Centre Picasso

Visita per lliure

El Centre Picasso, mostra la reproducció facsímil de tota l’obra que Picasso va crear i amb la qual va immortalitzar els paisatges del poble on va viure importants experiències vitals.

Vil·la Museu Pau Casals

Visita per lliure

Museu que recupera l’atmosfera familiar de la casa en els seus millors temps i apropa els visitants a la intensa vida de Pau Casals.

Visita Guiada Casa Nadiua Pau Casals

Casa Nadiua

Visita per lliure

La Casa nadiua mostra l’ambient en què vivia la família Casals al segle XIX i els instruments que van marcar l’inici de la carrera musical del Mestre, així com la vinculació de Pau Casals amb els moviments culturals i socials de la vila del Vendrell de l’època, encapçalats pel dramaturg Àngel Guimerà, la casa pairal del qual es troba al costat de la Casa nadiua de Pau Casals.

Targeta Genial

Informació i reserves:

A partir de 152€

Agència de viatges “Expeerio”
www.expeer.io
info@expeer.io
+34 610 466 136

Catàleg amb tots els packs:

El Paisatge dels Genis