El Museu Pau Casals és la casa que Pau Casals es va fer construir al barri de Sant Salvador, justament a tres quilòmetres del nucli urbà del Vendrell. Avui en dia, correspon a la seu del Museu Pau Casals. Està ubicada a l’extrem sud de la platja i es va construir amb la finalitat de ser una petita casa d’estiueig que va acabar convertint-se al llarg dels anys. S’hi van dur a terme diverses modificacions i intervencions que van desembocar en la creació d’una sala de concerts, sales per exposar la col·lecció d’art i la majestuositat d’un harmoniós jardí.

El museu pretén recuperar l’atmosfera familiar de la casa en els seus millors temps i apropar als visitants a la intensa vida de Pau Casals.

El Museu Pau Casals actualment està tancat pel projecte de restauració de l’edifici històric i els jardins del museu i de renovació museogràfica, però resten obertes al públic la botiga i l’exposició temporal “100 anys de l’Orquestra Pau Casals. Excel·lència musical i compromís social”, que vol donar a conèixer la història de l’orquestra i reivindicar la figura de Pau Casals com un dels directors més rellevants del segle XX.

Detalls:

Visita per lliure

Preu de l’activitat: 8€ adults, 5€ (< 8 i > 65 anys), 0€ (< 8 anys). Durada de la visita: 1 hora aproximadament.

Idiomes: català, castellà, anglès, francès, rus i japonès.

Promocions:

Talonari de descomptes de la Targeta Genial

Informació:

Vil·la Museu Pau Casals
Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

www.paucasals.org
info@paucasals.org
+34 977 684 276

El Paisatge dels Genis