Vols saber que menjava el nostre geni Pablo Ruiz Picasso ….

L’equip del Restaurant Miralles ha preparat:

Sopa de safrà d’Orta amb ou escalfat i tòfona

Si una cosa va revolucionar Horta de Sant Joan en la segona estada de Picasso va ser la companyia de la Fernande Olivier, que mantenia correspondència amb Gertrude Stein. A les cartes li parla del menú de l’Hostal del Trompet, on s’allotjaven, i relata que molt sovint els servien sopa de safrà.

Corder cruixent sense feina amb puré de boniato i ceba dolça

El plat s’inspira en les referències gastronòmiques de les cartes de Fernande Olivier a Gertrude Stein, en les quals parla del menú de l’Hostal del Trompet, on s’allotjaven, i relata que molt sovint els servien corder. Per altra banda Picasso es va esplaiar en el dibuix d’ovelles i cabres. Hi ha exemplars d’aquests dibuixos realitzats durant la seva primera estada a Horta de Sant Joan on va conviure amb pastors i pagesos i amb el seu amic Pallarès. El corder era, en bona part, la poca carn que va menjar durant el temps que va viure als Ports. Picasso mateix ho recordava a la gent d’Horta que el visità al setembre de 1969.

Bombons de xocolata blanca i olives madurades

Detalls:

Preu: 28€ / persona

Cal reserva prèvia: info@hotelmiralles.com o telèfon 977 43 55 55

Informació:

Adreça: Hotel Miralles – Av. Generalitat, 19-21 – Horta de Sant Joan

Email: info@hotelmiralles.com
Web: hotelmiralles.com
Tel: 977 43 55 55

El Paisatge dels Genis