“Tota la meva obra és concebuda a Mont-roig.” L’obra i l’univers de Joan Miró es van gestar en aquesta població tarragonina, en el marc estricte del Mas Miró i de les terres que l’envolten. És allà on el 1911, després d’una malaltia, l’artista va decidir dedicar-se a la pintura.

Mas Miró fou el model de La masia, la creació més emblemàtica de l’etapa figurativa de l’artista, però també és on va germinar i madurar la seva obra posterior i on es va perfilar el seu complex llenguatge simbòlic.

La visita al Mas Miró és emmarcada dins la ruta “El paisatge emocional de Miró” que recorre els diferents indrets, degudament senyalitzats i identificats, on el visitant pot observar en primera persona els paisatges convertits per Miró en obres d’art mundialment reconegudes.

El preu de l’entrada inclou una audioguia i un fullet que permetran posar en valor els diferents escenaris que el visitant descobrirà, tant al Mas Miró pròpiament dit com a les diferents localitzacions de la ruta.

Detalls:

Visita per lliure

Preu de l’activitat: 8€ adults i nens a partir de 8 anys. 5€ per infants, majors de 65 anys i col·lectius especials. 15€ visites guiades per a grups.

Durada de la visita: 1 hora aproximadament.

Idiomes: català, castellà, anglès, francès i alemany.

Promocions:

Talonari de descomptes de la Targeta Genial

Informació:

Mas Miró
Finca Mas Miró, s/n
43300 Miami Platja

www.masmiro.com
info@masmiro.com
+34 977 179 158

El Paisatge dels Genis