Tast especial de la mà dels xefs del Vell Papiol, Lo Mam, Ull de Llebre i l’Obrador i el forn artesà Cal Badejo maridats amb vins i caves dels cellers Jané Ventura, Avgvstvs Forum, Finca Mas Perdut i Un Sol Cel del col·lectiu de Productors i Cuiners del Baix Penedès “Terra i Taula” i música en directe a càrrec de l’Associació de Músics del Baix Penedès.

Els maridatges es realitzen durant el mes de juliol al jardí del Museu Pau Casals, en un entorn immillorable, elegant, sensible i que té tots els ingredients per passar una vetllada gastronòmica i musical fantàstica.

Detalls:

Preu de l’activitat: 22 €.

Durada: 3h.

Idioma: Català

Cal reserva prèvia

Informació:

Av. Palfuriana, 67, 43880 Sant Salvador, Tarragona

www.paucasals.org
museu@paucasals.org
+34 977 68 42 76