La garrofa de Joan Miró
Joan Miró deia que va clavar els seus peus a la terra de Mont-roig i que aquest contacte li donava la força necessària per a treballar.
La fidelitat de Miró per aquesta terra és tan gran, que sempre quan viatjava portava en un sobre una garrofa de Mont-roig.
I tot i que diferents llocs el van marcar com a home i com artista: #Barcelona, #Mallorca, #NewYork, #Paris i el #Japó, Joan Miró tornava cada estiu a Mas Miró.
Fundació Mas Miró és la masia que els pares de Joan Miró van comprar el 1911 a Mont-roig. Avui en dia, és un espai obert al públic que permet diferents tipus de visites.
L’Elena Juncosa Vecchierini, directora de la Fundació Mas Miró ens explica en el vídeo una anècdota curiosa de Joan Miró.
El cuiner Àngel Camacho del Restaurant FISH Playa Cristal de Miami Platja relaciona un plat tradicional i originari del Japó amb l’obra de Miró Cheveu poursuivi par deux planetes (1968). Esperem que us agradi!
I és que tenim un paisatge i una cuina… GENIAL!