L’orientació és un esport modern i novedós al nostre país. Consisteix en passar per uns elements marcats a un mapa sense la necessitat de seguir cap intinerari fix , camp a través i a contra rellotge. Tot això amb l’ajuda d’una brúixola i un mapa a escala de la zona.

L’orientació és pot gaudir d’una forma competitiva amb els amics o com un agradable passeig per la natura i empendre-ho com un repte familiar. Aquesta activitat es pot emmotllar segons el tipus de nivel físic que es tingui i/o l’edat dels participants.

L’objectiu és trobar les balises marcades al mapa. Cada balisa quan és picada marca un dibuix diferent sobre la tarjeta de control, al final de la cursa és comprovarà si el participant ha passat per tots els punts que li corresponien. Guanya qui passa per tots el punts marcats amb el menor temps possible.

L’activitat es desenvolupa al medi natural, concretament al cor del Parc Natural dels Ports, a l’àrea recreativa de la Franqueta. Un lloc ideal, amb força punts d’interès i un bon accés amb el vehicle (pista asfaltada). Entre d’altres punts, durant l’activitat gaudiràs de les vistes d’antics forns de calç, la cova de Picasso, el Mas de Quiquet, el riu Estrets… Tot això amb un paratge molt autèntic del Parc Natural del sud de Catalunya: els Ports!!

Detalls:

Preu: 5€/persona. Grup mínim de 10 persones.

Durada de la visita: 1 hora i 30 minuts aproximadament.

Idiomes: català i castellà

Cal concertar cita prèvia

Informació:

C/ del medi natural, 4.
43596 Horta de Sant Joan

montsport.es
info@montsport.es
+34 977 435 074

El Paisatge dels Genis