Disponibles a la botiga del Museu Pau Casals les ‘Alcapúrries viatgeres’, són un souvenir gastronòmic que ens convida a fer un viatge per les ciutats on va viure Pau Casals que està basat en el plat ‘Alcapurrias de gall negre del Penedès’, que el xef Jordi Guillen va concebre en el marc de “La Cuina dels Genis”.

“Alcapurrias“ de gall negre del Penedès

Aquest plat és un viatge per les ciutats on va viure Pau Casals: Puerto Rico, Nova York, París i El Vendrell. Pau Casals (conegut com “el Mestre” al Vendrell) era una persona tan meticulosa que anotava tots els seus moviments en una agenda. És per això que aquest plat està fet de paper i és la còpia d´un plat original de la vaixella que el Mestre tenia a la seva casa de Sant Salvador. El plat incorpora llavors de mostassa, habituals en la cuina parisenca, mentre que l’esperit “per emportar” ens endinsa en la cuina novaiorquesa.

Tot relacionant-lo amb la música, el xef ha creat creat una caràtula de disc de vinil de paper dins de la qual es guarda el plat. A la part davantera hi trobem una aquarel·la ambientada en la figura de Pau Casals, mentre que a la part posterior hi figuren tots els detalls de com cuinar un plat d´origen porto-riqueny, com són les “alcapurrias”.

Informació:

Adreça: Cooking Studio by Jordi Guilen. Carrer del Mar, 88-90 – 43700 El Vendrell

Web: www.terraitaula.cat
Email: jordilleidamam@gmail.com
Tel: 606 465 674

El Paisatge dels Genis