El viatge inaugural de La Cuina dels Genis
Ruta
Municipis
Genis
Dies
Mitjans
Visites culturals
Experiències gastronòmiques
Agents del territori
Ruta
Municipis
Genis
Dies
Mitjans
Visites culturals
Experiències gastronòmiques
Agents del territori
La Ruta del Paisatge dels Genis vista per primer cop en clau gastronòmica i artística.
Reus, Mont-roig, El Vendrell i Horta de Sant Joan, municipis que van inspirar Gaudí, Miró, Casals i Picasso i que formen part del Paisatge dels Genis a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.
El viatge comença el dia 28 de gener a la tarda/nit gaudint de La Nit de la Cuina dels Genis que dona el tret de sortida a La Cuina dels Genis i al primer viatge de premsa per descobrir aquesta proposta gastronòmica, cultural i experiencial que té lloc els dies posteriors, 29 i 30 de gener de 2020
24 mitjans gaudeixen els dies 28 i 29 de gener de 2020 del primer viatge de premsa de La Cuina dels Genis.
D’aquests, 6 mitjans i 3 touroperadors especialitzats en cultura i/o gastronomia són del mercat britànic. La resta, 14 prescriptors entre bloggers, instagrammers i, influencers procedeixen del mercat català i espanyol.
El recorregut s’organitza a través de 2 programes de viatge inversos, el que permet reduir el nombre de participants per grup.
El programa de viatge inclou visites a museus, centres d’interpretació i espais singulars com a punt de partida per conèixer la vinculació de cada geni amb el territori en clau gastronòmica.
El programa de viatge inclou experiències gastronòmiques per assaborir el territori del Paisatge dels Genis en clau gastronòmica.
Els 13 agents que participen en el viatge de premsa són una representació de la trentena d’agents vinculat al projecte de La Cuina dels Genis
Participants al viatge de premsa
Museus i centres d’interpretació
Productors i elaboradors
Restauradors
Nani Nolla, La Cuina Violeta: La cuina i el paisatge dels genis, anem a Mont-roig amb Miró
Victor Gómez, Machbel: El paisaje de los genios, conociendo la Cataluña más artística
El Blog de Celeste: Escapada a Tarragona – “La Cocina de los Genios”
Nani Nolla, La Cuina Violeta: La cuina i el paisatge dels genis: Pau Casals, Pablo Picasso i Antoni Gaudí
Jordi Carrió: Un recorrido por la cocina y los paisajes de los genios
De Ruta en Familia: El Paisaje de los Genios. Escapada cultural y gastronómica en Tarragona
Nuria in wonderland: Descubriendo el Paisatge dels Genis en Tarragona
Amigastronomicas: Receta. Mas Tarrés aceto balsámico con frisones y anchoas
Foodepedia: The Cuisine of the Geniuses
Arbuturian: Catalonia: Landscape of Inspiration
Cupcakes a gogó: Blogtrip. El Paisatge dels Genis
Art Mag: A genius Idea
Foodepidia: The Cuisine Of The Geniuses
Cyprus Mail: La Clotxa: the simplicity and richness of Catalan cuisine
The Arbuturian: Catalonia: Landscape of Inspiration
Travelettes:
L’experiència és coorganitzada pels municipis del Paisatge dels Genis, Reus, Mont-roig del Camp, El Vendrell i Horta de Sant Joan, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i l’Agència Catalana de Turisme coordinats per l’oficina tècnica del Paisatge dels Genis per a la potenciació de La Cuina del Genis el nou producte gastronòmic del Paisatge dels Genis, que es posa en marxa el 28 de gener coincidint amb la celebració de la Nit de la Cuina dels Genis, l’acte de cloenda del III Congrés Català de la Cuina al Camp de Tarragona.
La Cuina dels Genis” és un projecte promogut per la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili, en col·laboració amb “El Paisatge dels Genis” i els seus agents públics i privats en el marc del III Congrés Català de la Cuina al Camp de Tarragona amb l’objectiu de crear un producte turístic basat en experiències gastronòmiques i culinàries a la ruta del Paisatge dels Genis, on els professionals traslladin a la cuina, a la restauració i a les experiències vinculades a productes de proximitat el llegat, l’obra i els valors de Gaudí, Miró, Casals i Picasso, i el paisatge de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre que els va inspirar.